Kladdkaka med polkagris

Detta är en väldigt söt kladdkaka.
Den kombinerar två fantastiskt godsaker,
mjölkchoklad och polkagris!
…och är dessutom så underbart seg och kladdig,
att det känns som om man borde bikta sig efter att man ätit den….

Världens bästa kladdkaka med polkagrisar

Images and recipe from sötasaker.com

godaste polkagrisar

Images and recipe from sötasaker.com

100 g smör
100 g valfri choklad i bitar (jag använde mjölkchoklad)
2  ägg
2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1-1½ dl krossad polkagris

Vispa ägg och socker lite slarvigt med en gaffel.
Smält smöret, rör ut chokladen i det så att den smälter och blanda ner i äggblandningen. Rör ner vetemjölet och polkagriskrosset.
Häll smeten i en smord rund form pudrad  med kakao.
Baka i ungefär 15 minuter i 200 grader.
Pudra eventuellt över lite kakao,
och servera med vispad grädde eller glass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s