Choklad fondue med konjak.

Detta hade jag förberett tills min man kom hem från jobet i Lördas på kvällen:
Choklad fondue!

Det är nåt vi har rätt ofta på sommarhalvåret,
då utbudet med frukt dignar i butikerna.
Färska jordgubbar eller hallon är ett måste, Så gott!

Prövade denna gång att smaksätta med konjak,
det blev då om möjligt, ännu bättre tyckte jag.
choklad/konjak fondueIMG_924111Förbered gärna frukterna före du värmer fonduen,
eftersom detta går väldigt snabbt.

Detta är väldigt enkelt, och gott som så, eller som dessert.

jordgubbarTrevlig fortsättning på veckan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s