Goda kardemumma gifflar!

Jag har för andra gången i mitt 30:åriga liv bakat gifflar!
…denna gång med smak av kardemumma, och jag älskar dem,
snäppet bättre än bullar skulle jag vilja påstå…
Dock blir mängden inte lika stor som då man bakar ”vanliga” bullar.

Det finns väl inget bättre än då huset doftar nybakat!
vilken glädje att komma hem från skolan/jobbet
till ett gäng krispigt nygräddade gifflar.

-Det är för mig vardagslyx, att ge det åt någon annan.

gifflar med kardemummaIMG_92411Man får kanske tillsätta lite mera mjöl än vad som står i receptet,
Bättre lite i taget än att kippa dit för mycket och riskera
att degen blir kompakt.

Fyllningen har alltid en tendens att alltid bli för lite för mig,
kanske jag sätter för mycket av det goda i mina gifflar?
…Men varför snåla liksom…

världens godaste gifflarDagen har bestått av det sedvanliga hemma-mamma-arbetet
i form av tvätt, och plocka-upp-saker-från-golvet-dag.
Inget desto mera intressant.

-Inga flådiga events med goodiebags,
eller andra inspirerande möten.

Har gett mig själv tid att bara ”vara” och läsa tidningar.
-Då slappnar jag av mest.

Älskar tidningar,
och slukar de flesta lektyrer som kommer i min väg.
-Mums med en ny Plaza Interiör!

Tror jag ska slänga mig en stund med nyaste numret!

Ha en fin kväll alla NI!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s